TID SAMME DAG

Nyt tidsbestillingssystem.

For at øge vores tilgængelighed og nedbringe ventetiden har vi indført et nyt tidsbestillingssystem i klinikken. Dette hedder “Tid samme dag”. Ved tid samme dag findes der to forskellige typer af tider, henholdsvis planlagte tider og tid samme dag

Lægerne sidder ikke ved telefonen mellem kl 8 og 9 som tidligere. Vores sekretærer og praksisassistenter vil passe telefonen. Der vil være mulighed for at lægen ringer tilbage på et aftalt tidspunkt, hvis det skønnes nødvendigt.

Efter kl 13.00 kan man ved akut og uopsættelig behov for behandling ringe på akut telefonen. Denne er ikke til medicin bestilling eller tidsbestilling.

På grund af en kraftig stigning i arbejdsopgaver, vil en del af de problemstillinger, der hidtil er blevet løst ved en konsultation ved en af lægerne, i fremtiden kunne varetages af vores uddannede personale i samarbejde med lægerne. Det betyder, at man i nogle tilfælde vil opleve, at en tid booket ved en af lægerne bliver ændret til en tid ved praksispersonalet, hvis det er en opgave, de kan løse. Det vil altid være i tæt samarbejde med lægerne.

Planlagte tider

Planlagte tider er til attester, årskontroller ved kroniske sygdomme, tolkekonsultationer, samtaleforløb, graviditetsundersøgelser og kirurgiske indgreb (inklusiv spiraler)

Disse kan bookes ved at ringe til vores sekretærer eller når du er til konsultation i klinikken og skal have en ny tid i et forløb. De kan ikke bookes over E-portalen. Du skal forvente, at der er ventetid på denne type tider.

Tid samme dag

Tid samme dag er til alle symptomer eller problemstillinger, der ikke kommer under “planlagte tider” (se ovenover). Det er altså alt andet.
Dette inkluderer ligeledes opfølgning på blodprøver eller andre undersøgelser. 

Tid samme dag systemet betyder at du kontakter klinikken den dag du ønsker en lægetid.
Hvis du ringer imellem kl. 8-11, vil vi tilbyde dig en tid samme dag.
Hvis du ringer efter kl. 11, vil vi fortsat stræbe efter at kunne tilbyde dig en tid samme dag, dog kan vi ikke garantere det. Hvis du har et akut behandlingskrævende helbredsproblem, som ikke kan vente til dagen efter. kan du naturligvis altid komme til samme dag. 

Der vil være enkelte dage hvor der grundet sygdom, ferie eller andet er lavere bemanding i klinikken og hvor vi derfor ikke kan garantere en tid samme dag. Det vil blive annonceret på hjemmesiden og på vores telefonsvarer. Hvis du er i et undersøgelsesforløb, er det vigtigt at du booker en tid ved den læge, der har startet forløbet med.

Du vil også kunne booke tider på hjemmesiden via E-portalen allerede fra dagen før fra kl. 12.00.

Undersøgelser hos sygeplejersker og praksis assistenter

Undersøgelser der bliver foretaget hos vores sygeplejersker og praksisassistenter vil fortsat kunne bookes via almindelig tidsbestillinger.

Konsultationer uden tidsbestilling

Vi har fortsat ”åben blodprøvetagning”, hvor du kan komme mandag, tirsdag og torsdag kl 8.00 – 9.00 til blodprøver, som er aftalt på forhånd.

Onsdage fra kl 14.30 – 15.30 kan man komme uden tidsbestilling til vaccination. Det forudsætter at der er tale om vaccination som en del af det offentlige tilbudte forebyggelsesprogram eller at det på forhånd er  aftalt hvilken vaccine du skal have. Vacciner som ikke er en del af det offentlige tilbudte forebyggelsesprogram skal du som hovedregel selv medbringe efter indløsning af recept på apotek. OBS der er ikke tid til børneundersøgelse eller spørgsmål om rejsevacciner ved åben konsultation.

Vigtige tidsfrister:

Tid samme dag:

Bestilles fra kl 12.00 dagen før på vores hjemmeside ELLER

På telefon 86941950 mellem 8.00 og 11.00 samme dag.

Telefonkonsultation og tidsbestilling til planlagte tider.

På telefon 86941950 kl. 8.00-13.00.

Medicinbestilling:

Primært via hjemmesiden eller MinLæge App.

Alternativt  

på telefon 86941950 kl. 8.00 - 13.00

Akut sygdom med uopsætteligt brug for lægehjælp:

kl. 8.00 - 13.00: Telefon 86941950

kl. 13.00- 16.00: Akut telefon 30153810.

kl- 16.00 - 08.00 og weekend og helligdage:  Lægevagten telefon 7011 3131.